Musiikki

Luther Anno Domini 2017


Lutherin virsitekstit saivat reformaation juhlavuoden kunniaksi uuden sävelasun. Kirja sisältää kaikki Lutherin virsitekstit uusina tarttuvina sävellyksinä ja kuorosovituksina. Entäpä jos tänä jouluna laulaisitte Enkeli taivaan ihan uudella sävelmällä?
Näitä uusia Luther-lauluja voi myös kuulla Luther Replay –kokoonpanomme esittäminä. Kokoonpano on kolmihenkinen (Anu Neuvonen, Sami Asp ja Sampo Neuvonen). Sopii niin konsertiksi kuin yhteislaulutilaisuudeksikin.

Kuuntele täältä.

Nuotti- ja keikkatilaukset: anu[at]anuneuvonen.com

Kirjan hinta 25€


Soiva joulukuvaelma Kuka Hän on?


Paimenet, tietäjät ja enkelit ovat tuttuun tapaan kokoontuneet seimen ääreen – mutta tämä kuvaelmapa soi! Kuorosovitusten lisäksi saatavilla on soitinsovitukset sekä vinkkejä esityksen toteutukseen. Lyhyt kuvaelma sopii koko perheelle ja lastenkin esitettäväksi. Se mahdollistaa myös yhteistyön eri tahojen välillä: meidän kuoro on enkeleitä, teidän kuoro paimenia ja musiikkiopistolta pyydetään soittajat mukaan! Ja lauluista saa mukavaa laulettavaa monenikäisille ihan yksitellenkin.

Kuuntele demokooste täältä.

Nuottitilaukset: anu[at]anuneuvonen.com

Kirjan hinta 30€

Pelkät kuoronuotit sisältävä kuorolaisen kirja 10€ Saatavilla myös cd-taustat.


Passion


Jumalan rakkaus, Kristuksen kärsimys – Passion kertoo pääsiäisen sanoman mukaansatempaavien laulujen avulla! Laulut sopivat niin lasten ja nuorten kuin aikuistenkin laulettavaksi, ja käsikirjoitus mahdollistaa myös draamallisen toteutuksen. Kirja sisältää laulunuotit kuorosovituksineen, käsikirjoituksen sekä erityisesti nuorille soittajille sopivat soitinstemmat.

Kuuntele täältä.

Nuottitilaukset: anu[at]anuneuvonen.com

Kirjan hinta 40€

Saatavilla myös pelkät kuoronuotit.

Tulen myös mielelläni itse valmentamaan porukkanne esitykseen – ota yhteyttä ja kysy lisää!


Hiljene sieluni – musiikillinen raamattumietiskely


Rohkaisevia tekstejä Raamatusta ajatuksen kanssa laulettavaksi. Tilaa nuotteja tai minut opettamaan ja vetämään mietiskelyä.

Nuotti- tai koulutustilaukset: anu[at]anuneuvonen.com

Kirjan hinta 25€

 

 


Suurempi kuin elämä


Joku viisas joskus lausahti, että Jumalakin haluaa tulla nähdyksi ja rakastetuksi sellaisena kuin Hän on. Niinpä näissä lauluissa katsellaan Jumalaa ja hänen ominaisuuksiaan – ja ylistetään Häntä siitä, millainen Hän on.

Tulen myös mielelläni johdattamaan seurakuntanne ylistykseen joko yksin tai esimerkiksi Suurempi kuin elämä –ensemblen kanssa.

Nuotti-, keikka- tai koulutustilaukset: anu[at]anuneuvonen.com

 


Taivaisiin, ylös pilviin


Innostava kokoelma kiitos- ja ylistyslauluja, musisoitpa sitten yksin tai yhdessä toisten kanssa. Laulut sopivat erinomaisesti toteutettaviksi myös projektiluonteisesti: pidetään vaikkapa kurssi asian tiimoilta ja kutsutaan uusia ihmisiä mukaan soittamaan ja laulamaan. Kaksi- tai kolmiäänisten kuorosovitusten lisäksi kirjassa on mukana myös toimivat soitinsovitukset, joita on helppo käyttää, olipa säestämässä sitten kitara tai kokonainen bändi orkesterisoittimilla vahvistettuna – tai mitä tahansa siltä väliltä.

Katsele näyte täältä.


Immanuel


Pienoismusikaali, jossa joulun tapahtumat kerrotaan inhimillisestä näkökulmasta: entäpä jos Maria ja Joosefkin olivat vain ihan tavallisia ihmisiä, jotka väsyivät, pelkäsivät ja epäilivät? Niin heille kuin meillekin joulun sanoma on: Älä pelkää, Jumala on kanssamme!

Katso näytteet vuosilta 2013 ja 2014

Immanuelin laulujen nuotteja saatavilla. Kysy lisää: anu[at]anuneuvonen.com


Laulaja-lauluntekijä


Lauluja väsyneille, rikkinäisille, hyväksyntää kaipaaville… Keikkailen esittäen lempeän lämmintä akustista popmusiikkia joko soolona tai pienen bändin kanssa.
Kuuntele täältä.
Keikka- ja levytilaukset: anu[at]anuneuvonen.com
Molemmat albumini Sävel (Humble House Records 2008) ja Kuitenkin (Humble House Records 2011) löytyvät myös iTunesista ja Spotifysta.


Muusikko perhejuhliin


Laulaja häihin, ristiäisiin, syntymäpäiville, hautajaisiin…
Kaipaatko musiikkia perhejuhlaasi? Toteutan mielelläni toivomuksesi laulujen suhteen, ja omista lauluistani löydät myös persoonallisempia lauluvalintoja juhlaasi. Säestän mielelläni myös yhteislaulut ja virret.